ASSALAMU’ALAIKA YA HABIBULLOH

Tampi ieu rasa sono
Nu dipeureut tina balung
Tina sungsum
Ti nalika Kun Faya Kun
Ya Rosululloh
Ya Habibulloh
Ku nimat ieu cimata
Nu ditinyuh ku kacinta
Dibebendung keur ti Bandung

Mugi ditampi
Ya sohibul bait Nabawi
Assalamu’alaika ya Cahaya Alam
Kahaturkeun ieu salam
Sungkeman
Mangalam-alam

  1. Tinggalkan komentar

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s