NINI JEUNG AKI

jam 9 peuting,,, si aki geus nulakkan maneh, kabeh jandela geus di tutupan euweuh nu molongo,,,,
lampu di tengah imah dipareuman,,,
geus kitumah tuluy ngadeukeutan si nini, bari pok nyarita semu nu ngarayu:

“Nini,,,ayeunamah da tinggal urang duaan,,,
budak jeung incu geus marulang ka imahna sewang-sewangan,,,”

“Emang aya naon kitu,,,???” ceuk si nini malik nanya.

“heueuh geus heubeul urang teu papangantenan,,,,” ceuk si aki

“Lah,,, geus kolot urang the,,, era atuh ku huis”. ceuk si nini

*Geus kitumah teu kadenge deui nanaon,,,
ngan kadenge si nini rada ngajerit, bari kadenge nyarita:

“Aduhh,,,,
Aki, geuningan ayeunamah pakakas teh robah ngagedean, ngan jigana teh asa mondokan,,,?”

“Alahh,,,! Nini, ieumah lain ngagedean, tapi nilep….” ceuk si aki. Sarua weh nu Nini ge seuseut ayeuna mah ning,, ???

ih,,, heug kela atuh, ulah sok rurusuhan jiga panganten anyar wae ieu mah,,, ieu samping kuring milu kaseredkeun kajero puguh,,,

kadenge sora di pipir imah,,,, Mbeeee

PENULIS Boedak Satepak

  1. Tinggalkan komentar

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s