CAFE VAMPIRE

dicaritakeun disalah sahiji tempat nya eta kape tea mun jaman ayeunamah, nu eusina teh pampir kabeh……… nu pikasarieuneun
pampir 1 : “ngageroan waitress” cingan uing menta getih parawan 3 gelas…… buru-buru atuh waitress teh nyuguhkeun getih 3 gelas gede ka eta pampir…. leguk langsung diinum jiga nu nikmat kacida katingali nateh…..

ningali kajadian kitu….. pampir nu kadua mbung eleh gehel….
pampir 2 : cik nyi ahh pang bawakeun getih sapuluh gelas mah, urng leukleuk ku kami….. teu lila waitress langsung datang mawa getih sapuluh gelas….. teu dililakeun deui eta mah, langsung weh diregut nepi teu nyesa sa keclak-keclak acan…..

atuh pampir nu sejen teh sarurak bari cing haruit……
teu kungsi lila tidinya….. torojol sapampir abus ka eta cape teh bari mawa gembolan….. teuing nanahaon eusina teh euweuh nu arapal….

pampir karek datang : cingan ahh….. mesen cai herang sabaskom mah neng….. ngadenge kitu…. pampir nu sejen jol nga gebeug….. (boa-boa lain bangsa kami ieu mah) ceuk pampir sejen….. atuh raribut pampir-pampir nu sejen teh…. terus dirariung eta pampir nu karek datang teh…. geus siap-siap rek pada ngarontok weh pampir nusejen teh……

turunyul weh waitress bari mawa cai herang sa baskom….. geus kitu trus si pampir nu karek datang teh ngaluarkeun eusi gembolan nana….. barang dibukakeun sing horeng nu aya digembolan nateh ngan saukur kaen tapi jiga kertas, warna nateh bodas tapi aya beureuman…….

geus nyampa cai herang dinu baskom dihareupeun namah, trus weh eta pampir teh nyelup-nyelup keun eta kain nu karek dibuka dina gembolan…… lila kalilaan cai herang nu aya dinu baskom teh robah warnan jadi beureum……. geus kitu mah terus weh di uyup nepi keun ka beakna, kateurab na … bari pek ngomong “ngeunah oge geuningan getih celup teh”

atuh ningali kitu mah pampir nu sejen na teu jadi ngararontok……. bari aya nu pok ngomong…… sikasebelan nginum getih teh disaruakeun jeung nginum teh sariwangi weh sugan mah…. jadol siah

PENULIS DaN’s Sopandi

  1. Tinggalkan komentar

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s